onsdag den 15. juni 2011

Hvem behøver at læse når man har en bror, der har fysik på A-niveau?

Igår skulle jeg læse op til fysik.
Jeg fandt mig selv siddende med diverse fysiktekster i hænderne. Først den ene.. "nej.. den læser jeg ikke lige nu.." så den anden.. "nej.. den læser jeg heller ikke lige nu.." så den tredje.. "nej.. den venter jeg også lige lidt med.." 
Okay. Ny metode. Jeg svarer på de fysikspørgsmål vores lærer har lavet til os som en slags opsummering af de forskellige emner! Skide godt, god plan! Så skimmer jeg bare lige teksterne hvis jeg støder på noget jeg skulle være i tvivl om. Det kom selvfølgelig heller ikke til at gå lige efter planen. 
I stedet for at skimme teksterne, løb jeg frem og tilbage mellem stuen og min brors anneks. Min bror er nemlig fysik/kemi nørd! Pisse smart. Det endte med at jeg sad ude på hans værelse og lavede spørgsmålene. 
Indtil jeg løb ind i den uheldige situation, at min bror skulle til køretimer. Så måtte jeg atter sidde alene. Det lykkedes da også meget godt, indtil klokken nærmede sig 12, og jeg havde været igang almost all day, og sad og sov over papirerne. Jeg manglede kun ét punkt. Til sidst tænkte jeg "Fuck Lys og Atomer. Jeg trækker garanteret et af de andre emner alligevel!" .. Lys og Atomer var det sidste emne jeg manglede... Så gik jeg i seng.. 


Imorges skulle jeg så til prøve i fysik/kemi...... Jeg trækker Lys og Farver, går stille i panik, genfinder roen, laver en disposition, snakker løs med censor og min lærer, for flettet en masse af de kloge ord ind, som min bror har lært mig, udfører mit forsøg, og får 12.


Broder, du er min helt 

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor superdejligt med sådan en bror! Tillykke med det flotte 12-tal :-)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have! :D
    Er du også i eksamensperiode?

    SvarSlet