søndag den 23. oktober 2011

herlighed og kærlighed.

Idag har jeg oplevet det dejligste. Min veninde, nej det kan ikke betegne det, hun er nærmere som en søster,  har lige været ude at rejse i efterårsferien. Nu er det lige så heldigt at den dejlige dreng som er hende og ham og de to, bor lige ved min vej. Han fik den idé at vi skulle hente hende i lufthavnen idag, så det gjorde vi. Aldrig har jeg oplevet så meget kærlighed. De to har det som alle vi andre går og hungrer efter og drømmer om. Jeg bliver så helt åh så fantastisk glad af at se på de to. Og hun blev så hjerteligt glad, da hun så os i lufthavnen. Det var herlighed.
Denne dejlige dame går desværre på efterskole. Så jeg får ikke set hende så meget. Det rammer mig pludselig nu. Jeg har ikke set hende i lang tid, så da jeg idag endelig så hende igen og vi snakkede og det hele var så dejligt, mærkede jeg bare savnet endnu kraftigere da hun tog hjem. 
Jeg elsker bare den lille dame. 

4 kommentarer:

  1. Årh, det lyder hygge! Øv! Efterskole æder alle éns venner... -.-

    SvarSlet
  2. Ja, ååh det var så rart! han hoppede og dansede da vi kunne se at deres bagage var kommet. Han savnede hende så meget, åh kærlighed altså.

    Ja.. Det er noget shit.

    SvarSlet