torsdag den 28. juli 2011

OH WHAT A GLORIOUS LAND!

England er og bliver et fantastisk land. 
Og undervurder ikke resten af landet, bare fordi London er fabelagtigt.
Jeg er lige kommet hjem derfra, og vi var i fire forskellige byer.

Først er der Looe. En vildt sød lille fiskerby, med små snørklede gader og fine butikker og restauranter. Eftersom det ligger på halvøen Cornwall (sydengland), er det lige ud til havet. Det kommer til at lyde som en total kliché, men der var noget virkelig livsbekræftende ved at sidde nede ved vandet i Looe. Man kan ikke se noget land i horisonten der fra, så man kigger bare direkte ud på blåt klart hav, der skær over og bliver til himmel på halvvejen. 
Så er der St. Ives. En lidt større by (også i Cornwall), med flere mennesker og mere natteliv. Man kan stadig finde de små antikke gader med sjove butikker, men det er et lille skridt tættere på storby end Looe.
Så er der Brighton. "London by the sea" som det bliver kaldt. Udover Londons særlig specialiteter, har Brighton rimelig meget det samme. + havet. Den er stor og fin og med nye butikker og det hele. Men er dog ikke London. Her er der også meget natteliv. Pubs over der hele, og dragqueens på gaderne.
Og så er der London! Oh well. Jeg kunne skrive i evigheder, men vælger at udvælge en ting, som jeg vender tilbage til hver gang. Camden Lock, det store market, der går helt fra billige kopiting og plastik souvenirs til håndlavede smykker og malerier. Man kan finde punkere, hippier, unge, gamle, metroseksuelle og dem, der ikke skiller sig ret meget ud, der er så mange forskelllige typer! Faktisk i det hele tager Camden Town er fed. 

Jeg har købt et par ting jeg godt ville vise, men mit billedprogram er midlertidigt ude af funktion. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar